Veteranmotorcykler på besøg

Så er vi klar med det endelige program for 31 maj, hvor vi får besøg af 200 motorcykler, der alle er fra før 1935.

Kom og nyd synet.

DVM

(Danmarks Veteran Motorcykleklub)

Skagen-løbet besøger Næsbyhoved Broby

31 maj 2019 kl 13.15 – 16.00

I forbindelse med det største løb for veteranmotorcykler – det årlige Skagen-løb – er vi så heldige, at kaffepausen holdes på Sandgravvej i Næsbyhoved Broby i år. Mens kørerne går i forsamlingshuset til kaffe og kage og toiletbesøg, har vi så mulighed for at beundre de gamle ”cykler”, som vil holde langs Sandgravvej ved Bystævnepladsen. Af samme grund vil det ikke være muligt for andre at parkere dér, så hvis du vil opleve veteranerne, skal du parkere andet steds – f.eks. ved forsamlingshuset eller på Søballevej.

Da der sikkert kommer en del, der gerne vil kigge, vil der være mulighed for at nyde en tår at drikke, kaffe og kage eller en ristet pølse ved bystævne pladsen på Sandgravvej.

Motorcyklerne vil komme løbende fra ca kl 13.40 og 2 timer frem. Der er i alt tilmeldt 180.

Danmarks Veteran Motorcykleklubs formål er at restaurere og bevare gamle motorcykler fra før 1940. Når disse maskiner så er blevet køreklare, så er det de fleste medlemmers drøm at gennemføre et Skagenløb. Selv om klubbens årgangsgrænse for veterancykler er 1940, så kan der i Skagenløbet kun deltage veterancykler, der er fremstillet før 1935.

Mange medlemmer ser hvert år frem til Skagenløbet, som er årets højdepunkt for veteranmotorcykelentusiaster. Iblandt deltagerne er der mange der har deltaget mere end 25 gange, et par stykker har kørt 40 år og en enkelt kørte i 2018 sit løb nummer 50. Interessen går blandt mange af medlemmerne videre til de yngre generationer.

Skagens-løbet er DVM’s største arrangement. Det starter hvert år Kristi himmelfarts dag – enten fra Skagen til København eller modsat. Distancen er 500-700 km og der deltager ca 200 motorcykler, der alle er fra før 1935.

Er du blevet nysgerrig efter at se mere, er der fotos og beskrivelser samt program på deres hjemmeside: www.DVM.dk

Vi håber på godt vejr til kørerne såvel som til tilskuerne.

Vel mødt